Ruukinmäen koira-aitauksen muutostyöt kesällä 2020

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.4.2020 klo 10.58

Espoon kaupunkitekniikan keskus aloittaa Länsiväylän siirtoon liittyvät rakennustyöt kesän 2020 aikana. Länsiväylän siirto kiertotielle on ensimmäinen vaihe, joka liittyy Kivenlahden metrokeskuksen yleisten alueiden rakentamiseen.

Kivenlahden metrokeskuksen ympäristöön rakennetaan uusia katuja ja kaksi uutta alikulkua Länsiväylän ali. Rakentamiskohteen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Ruukinmäen koira-aitaus, joka säilytetään alueella, mutta johon joudutaan tekemään muutoksia.

Työnaikaisen jalankulku- ja polkupyörätien vuoksi koira-aitauksen aitalinjaa muutetaan (isojen koirien Länsiväylän puoleinen reuna) ja huoltotieyhteys siirretään pienten koirien sisäänkäyntiportin vierelle. Koira-aitaukselle rakennetaan uusi huoltotieyhteys ja leveämpi huoltoportti. Koira-aitauksen kalusteita sekä alueella sijaitseva valaisinpylväs siirretään.

Muutokset koira-aitauksen osalta ovat pysyviä ja ne on esitetty Kivenlahden koira-suunnitelmaasiakirjoissa. Koira-aitaus joudutaan sulkemaan siihen tehtävien muutostöiden ajaksi. Tarkempi ajankohta ja muutostyön kesto selviävät urakoitsijan valinnan jälkeen. Tiedotamme asiasta lisää aikataulujen tarkentuessa.

Päivitettyjä suunnitelmia voi käydä katsomassa sivuillamme: Espoonlahti, Kivenlahti

Aikataulu

Länsiväylän siirtotyöurakka käynnistyy kesällä 2020. Koira-aitaukseen tehtävien muutostöiden ajankohdasta tiedottaa urakoitsija.

Yhteyshenkilö: Heli Enberg, sähköposti: heli.enberg@espoo.fi