Finnoo

Finnoosta tulee Länsiväylältä merenrantaan asti ulottuva 17 000 asukkaan kaupunginosa, jonka korkea keskusta syntyy metroaseman päälle. Merenranta palveluineen tulee erottamattomaksi osaksi kaupunginosaa ja ympäri vuoden eläväksi kaupunkilaisten yhteiseksi olohuoneeksi.

Finnoon ensimmäinen asuinkohde, Skanskan Reimari, valmistuu syksyllä 2021. Kahdeksankerroksinen asunto-osakeyhtiö rakennetaan Finnoonkallion alueelle metroaseman viereen. Pääosiltaan Finnoon kaupunginosa on valmis 2030-luvulla. Finnoon aluemallinnos tarjoaa kuvan siitä, miltä Finnoossa tulee tulevaisuudessa näyttämään.

Havainnekuva Finnoonkalliosta.
Visualisointi As. Oy Reimarista. Kuva: Skanska.

Finnoossa asuminen on ekologista, sillä se syntyy metron varrelle. Siellä on toimivat joukkoliikenneyhteydet Espoon muihin kaupunginosiin ja Helsingin keskustaan. Finnoon omat palvelut rakennetaan kävelyetäisyydelle, joten siellä on helppo liikkua päästöttömästi. Finnoota kehitetään energiatehokkaana kestävän kehityksen mallialueena.

17 000 asukasta, Ekologista asumista, Meri ja metro

Asuminen, työpaikat ja palvelut lomittuvat

Merellisen Finnoon kerrostalokodit tarjoavat viihtyisää asumista erilaisille asukasryhmille.

Kaupalliset palvelut painottuvat metroaseman ympäristöön, ja yritystoimintaan soveltuvia tontteja tulee myös Länsiväylän varteen.

Merenranta tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia palveluille, harrastuksille ja virkistymiselle. Finnoonsatamassa pysähtyvien saaristolaivojen kyydissä pääsee kaupungin lukuisiin ulkoilusaariin.

Oletko rakennuttaja tai sijoittaja? Tutustu tarkemmin Finnoon mahdollisuuksiin (englanniksi).

Lisätietoa:

Projektinjohtaja Kimmo Leivo, kimmo.leivo@espoo.fi, 050 340 9723.

Finnoon kartta