Työpaikat

Tule tekemään hyvää ruokaa kanssamme!

Espoo Catering tarjoaa monipuolisia ja palkitsevia työtilaisuuksia ruokapalvelualan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille.

Turvallisen työsuhteen ja viihtyisän työympäristön lisäksi tarjoamme työsuhde-etuja, kuten liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin sopiva ePassi sekä työsuhdematkalippuetu. Espooseen muuttavia työntekijöitämme avustamme asunnon saannissa.

Tarjoamme töitä muun muassa seuraaville alan ammattilaisille:

Ruokapalvelutyöntekijöille, jotka osallistuvat ruoan valmistukseen, asiakaspalveluun ja astiahuoltoon.

Kokeille, jotka valmistavat ruokaa vakioreseptien mukaan huomioiden erikoisruokavaliot ja osallistuen asiakaspalveluun.

Palveluvastaaville, jotka työskentelevät päiväkotien tai koulujen keittiöissä vastaten toimipisteen ateriapalveluista.

Ruokapalveluesimiehille, jotka johtavat ja organisoivat keittiön toimintaa osallistuen itsekin käytännön keittiötyöhön.

Avoimen hakemuksen voit laittaa sähköpostilla

rekry@espoocatering.fi

Haemme ammattitaitoista HRD-asiantuntijaa

Haemme henkilöstötiimiimme kokenutta HRD-osaajaa, jolla on hallussaan myös sisäinen viestintä.

Vastaat Espoo Cateringin henkilöstön koulutusasioista, valmennuksista ja kehittämisestä sekä perehdytysohjelmasta ja oppilaitosyhteistyöstä. Olet esimiesten tukena muutosjohtamisessa. Tehtävässäsi suunnittelet ja luot yrityksen strategiaa tukevaa koulutustarjontaa ja osallistut aktiivisesti uudenlaisten työkalujen luontiin. Työssäsi hallitset sisäisen viestinnän ja sen kehittämisen.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä erinomaista organisointikykyä. Olet persoonana rohkea ja aktiivinen. Pystyt tuottamaan koulutusmateriaalia ja tarpeen mukaan kouluttamaan henkilöstöä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa, työkokemusta henkilöstöhallinnon koulutus- ja kehittämistehtävissä, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä digitaalisen viestinnän hallintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän henkilöstön osaamisen kehittämisen parissa sekä mahdollisuuden kehittyä HRD– ammattilaisena.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Jaana Uusi-Kilponen jaana.uusi-kilponen@espoocatering.fi tai puhelimitse 050 566 4518 keskiviikkona 9.10. klo 9 – 11 tai torstaina 10.10. klo 13 -15.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.10.2019 mennessä osoitteeseen rekry@espoocatering.fi.

Tutustu toimintaamme ja ammatteihimme oheisten videoiden kautta. Jokaisessa videossa on alussa Espoo Cateringin esittely ja lopussa ammattiesittely.

Kokkina Espoo Cateringissa

Ruokapalvelutyöntekijänä Espoo Cateringissa

Palveluvastaavana Espoo Cateringissa