Kalajärven palvelut

Terveysasema

Kalajärven terveysasema palvelee pääasiassa Kalajärven, Lahnuksen, Luukin, Velskolan, Röylän, Perusmäen, Niipperin, Bodomin ja Vanhakartanon asukkaita.

Neuvola

Kalajärven neuvola palvelee Pohjois-Espoon alueiden asukkaita. Palvelumuotoja ovat yksilölliset vastaanotto- ja kotikäynnit sekä ryhmä- ja avoneuvolakäynnit.

Hammashoitola

Kalajärven hammashoitola palvelee kaikkia espoolaisia.

  • Hammashoitola palvelee ma–pe klo 8–15.
  • Varaa aika sähköisestä ajanvarauksesta tai soita:
    • Kiireellisen hoidon ajanvaraus puhelimitse ma–pe klo 7–16, puh. 09 816 35900.
    • Kiireetön ajanvaraus puhelimitse 09 816 30300 ma–pe klo 7.45–16. Hammashoidon ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittopalvelu.

Asiointipiste

Kalajärven asiointipisteestä saat neuvontaa Espoon kaupungin ja yhteistyökumppanien asioissa. Voit hankkia sieltä HSL:n matkakortit, Lippupisteen tapahtumaliput, rannekkeita Espoon kaupungin kuntosaleille ja +68 Sporttirannekkeita. Lisäksi asiointipiste toimii esimerkiksi Kelan avustavana asiakaspalvelupisteenä sekä matkailuinfona.

Kirjasto

Kalajärven kirjasto on tarkoitettu ihan kaikille kirjojen ja oleskelun ystäville. Voit lukea, lainata ja palauttaa kirjoja sekä pelata pelejä ja käyttää tietokoneita. Kirjastossa on myös omatoimiaika, jolloin pääset sisään omalla kirjastokortilla ja pin-koodilla, vaikka henkilökuntaa ei ole paikalla. Omatoimiaikana kirjojen lainaus ja palautus onnistuu automaateilla.

  • Kirjasto palvelee ma–ke klo 13–20, to–pe klo 10–16.
  • Omatoimiaika ma–pe klo 7–20, la–su klo 7–15.