Opiskeletko Espoon kaupungin lukiossa? Opetussuunnitelma uudistuu ja haemme sinua LOPS-lähettilääksi. Haku auki 27.8.2020 saakka.

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
17.8.2020 klo 13.46

Lukion opetussuunnitelma (LOPS) uudistuu syksyllä 2021. Uudistuksen keskiössä ovat opiskelijoiden hyvinvointi, laaja-alainen osaaminen, entistä laajempi yhteistyö korkeakoulujen ja työelämän kanssa sekä yhteisöllinen ja osallisuutta edistävä toimintakulttuuri lukioissa. Tähän viimeiseen kohtaan toivoisimme nyt sinun apuasi!

Espoon suomen- ja ruotsinkielinen lukiokoulutus palkkaavat neljän (4) opiskelijan tiimin mukaan tähän yhteiskunnallisesti ja erityisesti paikallisesti merkittävään työhön. LOPS-lähettiläänä pääset vierailemaan Espoon lukioissa sekä tutustumaan muihin lukiolaisiin. Saat koulutusta yhteissuunniteluun, fasilitointiin sekä viestintään; taitoihin, joita lähettilään työssäsi tarvitset. Tiimi koostetaan siten, että se pystyy viestimään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi muille lukiolaisille ja sidosryhmille. Sinun ei siis tarvitse tuottaa sujuvasti sisältöä kaikilla kolmella kielellä.

Haemme sinua: Espoon lukion opiskelija, joka olet innostuva ja reipas, ja haluat olla mukana luomassa uutta lukiokoulutusta. Toivoisimme, että erityisesti nuorille suunnattu viestintä (some - videot, kuvat, pienet jutut) olisi sinulle mieluisaa.

Työtehtävät: Tiedottaa ja viestiä tulevan opetussuunnitelman toimintakulttuurin kehittämisen teemoista nuorten kielellä sekä tukea ja innostaa lukioiden opiskelijakuntia ideoimaan ja ottamaan käyttöön kaikkia opiskelijoita osallistavia yhteisöllisiä työtapoja.

Palkkio: 1000 € (sis. 100 h).

Työaika: 9/2020-5/2021, yhteensä 100 h / henkilö (Työajan jakautuminen ko. ajanjaksolle sovitaan erikseen).

Miten haet: Laita vapaamuotoinen hakemus (pituus enintään yksi A4. Tiedosto .doc tai .pdf muodossa) to 27.8.2020 klo 20.00 mennessä osoitteeseen susan.tuulosniemi@espoo.fi. 
Kerro hakemuksessa itsestäsi (mm. kielitaito) ja harrastuksistasi sekä siitä, miksi uskot olevasi hyvä lähettiläs ja miksi haluat LOPS-lähettilääksi. Voit lisätä linkkejä mm. some-kanaviisi tai tekemiisi koulutöihin, kunhan niistä välittyy viestintätaitosi.

Hakuaika: 17.8.2020-27.8.2020 klo 20.00.

Lisätietoja:
Espoon lukiolinjan opetussuunnitelmatyön koordinaattori
Susan Tuulosniemi
040-554 7381
susan.tuulosniemi@espoo.fi