Kesälukioon ilmoittautuminen alkaa ma 6.4.2020 - tarjolla myös teknologiakursseja

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
3.4.2020 klo 12.48

Käytä kesäkuu tehokkaasti suorittamalla lukio-opintoja. Jos olet lukiolainen, peruskoulun päättävä nuori tai opiskelet ammatillisessa oppilaitoksessa, kesälukio on sinua varten! Kesälukiokurssit vastaavat normaaleja lukiokursseja ja ne hyväksytään sellaisenaan kaikissa espoolaisissa lukioissa. Kesälukio järjestetään tänä vuonna Otaniemen lukiossa. Osoite on Tietotie 6, Otaniemi, Espoo.

Ilmoittautuminen on auki ma 6.4.2020 klo 7.00 – pe 15.5.2020 klo 12.00

Lukiolaisia ulkona, Tapiolan lukio

Mitä kaikkea kesälukiossa tehdään?

Kesälukiossa voit nopeuttaa omia opintojasi tai paikata ohueksi jääneitä tietoja. Lisäksi kesälukiossa voit suorittaa lukiokursseja ja kerrata lukiossa opittua sekä harjoitella ylioppilaskirjoituksia varten. Espoon kaupungin kesälukio tarjoaa suomenkielisen lukion opetussuunnitelman mukaista opetusta. Opiskelijalle annetaan todistus kesälukiossa suoritetuista kursseista.

Millaisia kursseja kesällä 2020 on tarjolla?

Kesälukiossa voit opiskella äidinkieltä, ruotsia, englantia, matematiikkaa, historiaa ja yhteiskuntaoppia. Yhden kurssin pituus on 38 tuntia. Tarjolla on lisäksi teknologiakursseja Otaniemen kampusalueella. Kiinnostaisivatko esimerkiksi robotiikka tai eettinen hakkerointi?

Voiko kesälukion kursseja opiskella etänä?

Osa kesälukion kursseista pidetään lähi- ja osa etäopetuksella. Tarkemmat tiedot opetuksesta kurssiesittelyissä.

Kurssit ja ilmoittautumisohjeet ovat sivulla Kesälukio 2020