Vanhempainyhdistys

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Järvenperän kouluun vanhempainyhdistys on perustettu syksyllä 2002.  Yhdistys on lempinimeltään Himakka. 

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kodin ja koulun välistä yhteistyötä, välittää ja tuoda esille vanhempien näkemyksiä lasten koulunkäynnistä ja kasvatuksesta ja näin omalta osaltaan olla edesauttamassa innostavan oppimisympäristön luomisessa.

Toiminta-ajatuksensa ja tarkoituksensa mukaisesti yhdistys toimii vanhempien edusmiehenä, koko kouluyhteisön tukena ja virkistystilaisuuksien järjestäjänä ja tukijana. Himakka on Suomen Vanhempainliiton jäsenyhdistys ja on yhteistyössä myös muiden espoolaisten vanhempainyhdistysten kanssa.

Jäseneksi yhdistykseen voivat liittyä kaikki Järvenperän koulun oppilaiden vanhemmat. Jäsenyys on vapaaehtoista toiminnan tukemista. Kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Lisätietoja yhdistyksestä ja sen toiminnasta on yhdistyksen omilla nettisivuilla http://himakka.blogspot.com/ sekä erillisissä tiedotteissa lukuvuoden aikana. Postia (aloitteita, ideoita, terveisiä, jäseneksi liittyminen) yhdistykselle voi lähettää myös osoitteella kouluhimakka@gmail.com.

Liitetiedostot