Järvenperän asukaspuisto ja nuorisotila

Järvenperän asukaspuisto ja nuorisotila

Katso yhteystiedot

AVAAMME PUISTON 3.8.2020!

_________________________________________________________

Järvenperän asukaspuiston toiminta käynnistyy 3.8. ja kerhot 13.8.

Lisätietoa liitetiedostona sivuna alalaidassa

_________________________________________________________

Muut alueen asukaspuistot ovat avoinna 1.6.2020 alkaen:

Hiirisuo (Pohjoisenkatu 1), Palttina (Tegelhagen 4), Suvela (Kirstintie 20)

_________________________________________________________

Aukioloaika: ma-pe 8-16.   

Samoissa tiloissa asukaspuiston kanssa toimii Järvenperän kerho 2-5 -vuotiaille sekä Järvenperän nuorisotila iltaisin ja viikonloppuisin.             

Alle kouluikäiset

Asukaspuisto tarjoaa alle kouluikäisille ohjattua toimintaa aamupäivisin. Kuukausiohjelma löytyy espoo.fi -sivulta, facebookista sekä asukaspuiston ilmoitustaululta. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan yhdessä vanhemman tai muun heitä hoitavan aikuisen seurassa. Toiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Asukaspuistossa on mahdollisuus lämmittää omia eväitä, tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Järvenperän asukaspuisto tarjoaa pienille koululaisille (1-2lk) mahdollisuuden valvottuun toimintaan aamulla ennen koulua sekä iltapäivisin. Koululaisten kuukausiohjelma löytyy espoo.fi -sivulta, facebookista sekä asukaspuiston ilmoitustaululta.  Jokaisesta koululaisesta täytetään yhteystietolomake. Oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Henkilökunnalla on koululaisista valvontavastuu, mutta ei hoitovastuuta. 

Välipalaruokailuun ilmoittaudutaan ennakkoon puistossa, lisätietoja henkilökunnalta. Välipala maksaa 60,50€/kk. Asukaspuistossa voi syödä myös omia eväitä.

Kerhotoiminta 2-5-vuotiaille

Järvenperän asukaspuiston kerhotoiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville yli 2-vuotiaille lapsille.  Kerhot kokoontuvat 2-3 päivänä viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Kerhoon haetaan erillisellä kerhohakemuksella.

Hakulomake löytyy Varhaiskasvatus ja esiopetus-sivulta.

 

Kerho

Järvenperän kerho toimii Järvenperän asukaspuiston tiloissa. Kerhossa on vapaata leikkiä sisällä ja ulkona sekä ohjattua toimintaa. Kerhon toiminta perustuu Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan ja sen sisältöihin.

Lapsilla on kotoa mukana pienet eväät. Kerhopäivän suunnittelussa otetaan huomioon lasten ikä- ja taitotaso sekä toiveet.

Syksyllä alkavien kerhojen hakuaika on maaliskuu. Muuten kerhopaikkoja voi hakea ympäri vuoden. Päivähoito- ja kerhohakemus

Ma, ke ja pe klo 9.30-12.30

3-5-vuotiaille

Ti ja to klo 9.30-11.30

2-vuotiaille