Karakallion asukaspuisto

ASUKASPUISTOT AUKI JÄLLEEN 1.6.2020 ALKAEN
Asukaspuistot (pois lukien Järvenperän ja Matinkylän) aukeavat jälleen 1.6.2020. Puistot ovat avoinna arkisin klo 8-16. Puistoihin ei saa tulla, jos on vähänkin kipeänä.

Toimintaa vain ulkona - otattehan mukaanne omat ulkolelut

Toiminta on vain ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Tämän vuoksi esim. vesileikit ja gillaaminen eivät tänä kesänä ole mahdollisia.

Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. WC - tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Otattehan siis mukaanne omat ulkolelut.

Enintään 50 henkilöä kerrallaan puistoilemaan

Käyttäjämäärä pyritään puistoissa rajaamaan eneintään 50 henkilöön (lapset, huoltajat ja henkilöstö) kerralla. Kerääntymistä ja kokoontumista on vältettävä. Henkilökunta valvoo käyttäjämääriä, mutta vastuu turvallisesta asukaspuiston käyttämisestä on myös asiakkilla ilsellään.

Punainen merkki asukaspuiston portilla kertoo, kun puiston kävijämäärä on hetkellisesti täynnä.

Normaalitoimintaan palaamme näillä näkymin 3.8.2020 korona -tilanteen niin salliessa. Elokuun alun alustava ohjelma on nähtävillä asukspuiston info-ikkunassa, (muutokset mahdollisia pandemiasta riippuen).

Aukioloaika: ma - pe klo 8:00-16:00

Tilavarausasioita hoidetaan arkisin klo 8:00-9:30 välisenä aikana  

Karakallion asukaspuisto on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille. Puisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan.

Puiston ulko- ja sisätilat sekä leikkivälineet ovat kaikkien käytössä. Poikkeuksena kerhopäivät, to ja pe klo 8:30-11:30, jolloin sisätilat ovat vain kerholaisten käytössä. (Kerhot noudattavat koulun lukuvuotta.)  Iltapäivisin puiston sisätilat on varattu koululaisille. Puiston piha-alue on vapaasti käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Lapset on vakuutettuja tapaturman varalta puiston toiminta-aikana. Alle kouluikäiset ovat asukaspuistossa aina oman aikuisen kanssa. 

Sisätilojen käyttöajat kouluvuoden aikana: ma-ke klo 8:00-13:00 avoin kaikille; to-pe 8:30-11:30 kerho; to-pe klo 11:30-13:00 avoin kaikille; ma-pe klo 13:00-16:00 vain koululaiset. Wc-tilat, eteisvälikkö (viileä) ja piha-alue on kaikkien käytettävissä. Koulujen loma-aikana: puiston sisätilat kaikkien käytettävissä klo 8:00-15:30.

Asukaspuisto on omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Koululaisesta tulee täyttää yhteystietolomake. Pienillä koululaisilla on mahdollisuus kaupungin maksulliseen välipalaan. Puistossa voi syödä myös omia eväitä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA MUKAAN TOIMINTAAN! 

VIIKKO-OHJELMA  alkaen 17.8.2020

MA: Henkilökunnan tiimipalaveri 8:30-10:30
TI:   Lauluhetki klo 10:15 sisällä
KE: Vaihtuva ohjelma viikkojen mukaan klo 10 -11 
TO: Liikuntahetki tai -rata klo 10 ulkona/välikössä
PE: Vaihtuva ohjelma viikkojen mukaan klo 10-11

Keskiviikon ja perjantain aikatauluista tulossa tarkempaa tietoa elokuun aikana.
                                                           

TAPAHTUMAT SYKSYLLÄ 2020: