Kylätalo Palttinan asukaspuisto

KYLÄTALO PALTTINA AUKI ARKISIN MA-PE KLO 8-16

Toimintakalenterit: https://kalenteri.espoo.fi/selectunit

Asukaspuisto on kohtauspaikka alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Asukaspuistossa voi aamupäivällä tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa. Lapset voivat leikkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Toiminta perustuu vapaalle mukavalle yhdessäololle. Palttinan asukaspuistossa on mahdollisuus kokeilla yhdessä lapsen kanssa kädentaitoja, musiikkia, jumppaa ja muuta mukavaa.

Toiminta puistossa

Asukaspuistossa ulkona että sisällä alle kouluikäiset lapset ovat aina vanhemman/hoitajan valvonnassa.

Kouluikäiset lapset voivat olla puistossa ilman omaa aikuista.

Espoon kaupunki on vakuuttanut kaikki puistoa käyttävät lapset puiston aukioloaikana.

Yhteisen viihtyvyyden vuoksi jokainen korjaa käyttämänsä lelut omille paikoilleen.

Asukaspuiston alueelle on kaikilla vapaa pääsy myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koululaiset

Asukaspuisto on omatoimisen 1-2 luokkalaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Puisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan. Koululaisilla on mahdollisuus maksulliseen välipalaan. Puistossa voi syödä myös omia eväitä.

Kerhotoiminta

Palttinan kerhot on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 2 kertaa tai 3 kertaa / viikko klo 9-12 tai 13-16. Kerhoihin haetaan erillisellä kerhohakemuksella tai päivähoitohakemuksella.

Vuokraus; iltaisin ja viikonloppuisin

Kylätalo Palttinan asukaspuiston tiloja voi vuokrata / varata iltaisin ja viikonloppuisin yksityiseen ja yhteisölliseen käyttöön esim. lasten syntymäpäivät, perhejuhlat tai vaikka taloyhtiön kokous.

Tilavarauksien tiedustelu sähöpostilla: asukaspuisto.palttina@espoo.fi ja puhelimitse ma-pe klo 8-9.00. Toivomme, että käytätte ensisijaisesti sähköpostia. Tiloja vuokrataan espoolaisille. HUOM: Vuokramme tiloja juhlakäyttöön perjantai klo 17-sunnuntai klo 22.

Ideoi...toivo...anna palautetta.

Me ohjaajat toivomme palautetta ja uusia ideoita puiston toimintaa kehittääksemme. Tule rohkeasti juttelemaan.

YHTEYSTIEDOT:

Puhelin

Asukaspuisto 046 877 1130

Katuosoite: Tegelhagen 4

02780 Espoo

Sähköposti 10.2.2020 alkaen: asukaspuisto.palttina@espoo.fi