Ilta- ja viikonloppukäyttö

Kylätalo Palttinan asukaspuiston tiloja voi vuokrata/varata iltaisin ja viikonloppuisin yksityiseen ja yhteisölliseen käyttöön esim. lasten syntymäpäivät, perhejuhlat tai vaikka taloyhtiön kokous.

Tilavarauksia voi tiedustella sähköpostilla: palttina.asukaspuisto@espoo.fi ja puhelimitse ma-pe klo 8-9.00. Toivomme, että käytätte ensisijaisesti sähköpostia.  Tiloja vuokrataan espoolaisille.

HUOM. Vuokraamme tiloja juhlakäyttöön perjantai klo 17-sunnuntai klo22.

Varaus ja vuokrasopimus tehdään suoraan siinä asukaspuistossa, jossa tilaisuus pidetään. Varauksen voit tehdä soittamalla asukaspuistoon tai lähettämällä sähköpostia. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja taloon tutustumiseen kannattaa varata noin 15 min aikaa. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avain luovutetaan vuokraajalle varausta edeltävän viikon torstaina tai perjantaina klo 15.30 mennessä. Avain palautetaan ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä.

Tilavuokra on 43,40 €/jokainen alkava 3 tuntia. Lasku vuokrauksesta tulee postitse kotiisi. Vuokra-aikaan tulee sisällyttää tilan valmistelu ja loppusiivous. Voit vapaasti siirrellä huonekaluja ja koristella tilan mieleiseksesi. Juhlien jälkeen laitat tilat takaisin alkuperäiseen kuntoon.

Vuokrattavat tilat

Kylätupa, jossa on sohva, nojatuolit sekä pöydät ja tuolit noin 20 henkilölle, keittiö ja jumppasali.

Lastenkutsuille on muoviastiasto n. 25 vieraalle (kulhot, lautaset ja mukit) ja noin 25 kahvimukia. Näitä astioita toivomme käytettävän kertakäyttöastioiden sijaan. Astiat tiskataan käytön jälkeen käsin. Tarjoiluastiat, pöytäliinat, termoskannut yms. vuokraaja tuo itse.

Asukaspuistosta löytyy: kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, liesi + uuni, jotka ovat vuokraajan käytettävissä.

Alla olevan linkin avattuasi löydät ilta- ja viikonloppukäyttösopimuksen ja muita vuokrattavia tiloja.

Vuokrattavat tilat