Mankkaan asukaspuisto

Mankkaan asukaspuisto

ASUKASPUISTOT AUKI JÄLLEEN 1.6.2020 ALKAEN

Asukaspuistot (pois lukien Järvenperä Espoon keskuksessa ja Matinkylä) aukeavat jälleen 1.6.2020. Puistot ovat avoinna arkisin klo 8-16. Puistoihin ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana.
 

Toimintaa vain ulkona - otattehan mukaanne omat ulkolelut

Toiminta on vain ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Tämän vuoksi esim. vesileikit ja grillaaminen eivät tänä kesänä ole mahdollisia.

Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Otattehan siis mukaanne omat ulkolelut.
 

Enintään 50 henkilöä kerrallaan puistoilemaan

Käyttäjämäärä pyritään puistoissa rajaamaan enintään 50 henkilöön (lapset, huoltajat ja henkilöstö) kerralla. Kerääntymistä ja kokoontumista on vältettävä. Henkilökunta valvoo käyttäjämääriä, mutta vastuu turvallisesta asukaspuiston käyttämisestä on myös asiakkailla itsellään.

Punainen merkki asukaspuiston portilla kertoo, kun puiston käyttäjämäärä on hetkellisesti täynnä.

RESIDENTS’ PARKS TO REOPEN FROM 1 JUNE 2020

Residents’ parks (excluding Järvenperä in Espoon keskus and Matinkylä) will reopen on 1 June 2020. Parks will be open on weekdays from 8am to 4pm. You must not visit parks when ill.

Outdoors only – take your own outdoor toys with you

Only outdoor facilities are open. Remember to keep the necessary safety distances. This is why activities such as playing in the water or barbecuing are not possible this summer.

The indoor facilities of residents’ parks will remain closed. However, you may use the toilet facilities when needed, but in this case too the safety distance of 2m and good coughing and hand hygiene must be observed.

The toy storages in residents’ parks will remain closed for the time being. So please take your own outdoor toys with you.

No more than 50 people in a park at any one time

The aim is to limit the number of people in the parks to a maximum of 50 persons (children, guardians and staff) at any one time. Gatherings and assemblies must be avoided. The staff will monitor the number of people in the parks, but the responsibility for the safe use of residents’ parks is also with customers.

A red mark at the gate to any residents’ park indicates when the park has temporarily reached its maximum capacity.


Mankkaan asukaspuisto on suljettu 19.6-2.8.2020.
 

Mankkaan asukaspuisto on avoinna arkisin klo 8-16

Mankkaan asukaspuisto on avoin kohtaamispaikka kaikille aikuisille ja lapsille. Se tarjoaa mahdollisuuksia yhteiselle olemiselle ja toiminnalle. Lapsille löytyy eri -ikäistä leikkiseuraa, sillä tällä hetkellä asukaspuistossa toimii myös Mankkaan päiväkodin ryhmä Nurmiröllit.

Tavoitteenamme on toimia mukavana asukkaiden kohtaamispaikkana ja olla mukana tukemassa lapsuutta ja vanhemmuutta. Toiminnan sisältöön saa esittää toiveita ja niiden toteutukseen pääsee mukaan. Toiveita voi esittää joko suoraan henkilökunnalle tai asukaspuiston seinällä olevaan toivelappuun. Toimintamme sisältää yhdessäolon ja leikin lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintoja mm. kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa jne.

Asukaspuiston toiminta on maksutonta, eikä se edellytä ilmoittautumista, joten tervetuloa meille leikkimään ja tapaamaan muita lapsia ja aikuisia. Jokainen päivä on hyvä päivä puistossa vierailuun!

Meitä voi seurata myös instagramissa @mankkaanasukaspuisto

Asukaspuistolla on myös kaikille avoin iltapäivätoiminta maanantaista perjantaihin Klo. 12-16 välillä. Koululaisille meillä on sekä ohjattua että vapaata toimintaa. Oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Koululaisille meillä ei ole toistaiseksi välipalaa tarjolla mutta omia eväitä voi tuoda.

  • Asukaspuiston keittiö ja wc tilat sekä ulkoleluvarasto ovat kaikkien käytössä Ma-pe klo. 8-15.45.
  • Uutta pienten pihaa saa käyttää silloin kun päiväkodin lapset eivät ulkoile.
  • Tiistaisin klo 9.30-11.30 kaikille avoin Mannerheimin Lastensuojeluliiton isä kahvila.
  • Torstaisin klo 9.30-11.30 kaikille avoin Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvila.

Asukaspuiston ohjelma löytyy Instagramista ja asukaspuiston seinältä.