Ilta-ja viikonloppukäyttö

Valitettavasti Olarin asukaspuiston tiloja ei ole mahdollista varata ilta- ja viikonloppukäyttöön koko kesäkauden aikana. Ilmoitamme heti kun tilanne muuttuu ja vuokraus on taas mahdollista.

Olarin asukaspuiston tiloja on mahdollista varata ilta- ja viikonloppukäyttöön esim. syntymäpäiväjuhliin, perhejuhliin tai kokouksiin.

Tilat ovat käytettävissä arkisin klo 17-21 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 10-21 välisenä aikana.

Vuokra on 45e/alkava 3 tuntia ja aika pitää sisällään järjestely-ja loppusiivousajan. Jos varaus on esim. 3,5 tuntia, veloitetaan maksu kuudelta tunnilta.

Vuokrasopimusten tekemiseen ja tilojen tutustumiseen kannattaa varata noin puoli tuntia aikaa. Mukana tulee olla henkilöllisyystodistus. Tilojen vuokraaja saa kuittausta vastaan avaimen käyttöönsä. Vuokraaja vastaa henkilökohtaisesti ovien avaamisesta ja lukitsemisesta, hälytyslaitteen käytöstä, sekä tilojen asiallisesta käytöstä.  Avainta ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Avaimen saa viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä.

Tilat tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin vuokrattaessa. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot ja ylimääräiset kulut, kuten hälytys, lisäsiivous ja rikkoutuneet tavarat.  Asiakas on velvollinen maksamaan varaamansa tilan vuokran, vaikka ei tiloja olisi käytetty. Lasku lähetetään jälkikäteen sopimuksessa mainittuun laskuosoitteeseen.

Vuokrasopimukset ja avaimen haku VAIN ARKISIN: Maanantaisin klo 8.00- 15.00 Välisenä aikana                          Tiistai-perjantai klo 8.00-9.00 tai klo 12.00-15.00 välisenä aikana  

Käytettävissä olevat tilat: Piha, ulkovälikkö, eteinen, wc:t, siivouskomero,  leikkisali, Lepola ja keittiö.

Käytettävissä olevat esineet: Sisälelut, tuolit, pöydät, astiat, ruokailuvälineet, kulhot, kannut, jääkaappi, pakastin, mikrot, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin ja uuni.

Tiloissa on kielletty:  Kynttilöiden polttaminen, eläinten tuominen tiloihin, alkoholin ja päihteiden käyttö, sekä tupakointi.

Lisätietoja ja vapaita vuokrattavia aikoja voi kysellä p.046 8771348 (arkisin klo 8-15) tai sähköpostilla olarin.asukaspuisto@espoo.fi