Koululaistoiminta

     

          KOULULAISTOIMINTA OLARIN ASUKASPUISTOSSA

Asukaspuisto on kaiken ikäisille koululaisille turvallinen ja maksuton vapaa-ajanviettopaikka. Puistoon voi tulla ennen kouluunlähtöä, sekä iltapäivällä koulun jälkeen. Koululaiset voivat tehdä puistossa esim. läksyjä, leikkiä erilaisilla leluilla, askarrella, piirtää, syödä omia eväitä, pelata lautapelejä/pihapelejä (ainoastaan perjantaisin voi pelata omia elektroniikka pelejä), olla kavereiden kanssa, yms. mukavaa.

Henkilökunnalla on valvonta vastuu, mutta ei hoitovastuuta, eli koululaiset ovat puistossa vanhempiensa vastuulla. Koululaisten puistoon tulemiset ja poistumiset ovat lapsen ja vanhemman välisiä sopimuksia. Puistossa on neljä työntekijää.

1.2.- luokkalaisille maksullinen välipala  

1.-2.. luokkalaiselle koululaiselle on mahdollisuus hakea maksullista, kunnallista välipalaa, hinta on 60,50 €/kk, välipalalle haetaan Espoon kaupungin sivuilta löytyvällä hakemuksella, tai puistosta saatavalla paperisella hakemuksella. Maksullista välipalaa voi hakea ympäri vuoden. Koulujen loma-aikoina ei ole välipalatoimintaa. Välipalaa tarjotaan 13.00-15.00.   

Puisto on avoinna klo 8.00-16.00

Lisätietoa toiminnastamme saatte asukaspuistosta.  p.046-8771348,  olarin.asukaspuisto@espoo.fi

Tervetuloa puistoon viihtymään!