Soukan Asukaspuisto

Olemme kiinni 18.3.-13.4.


Hallitus päätti maanantaina 16.3.2020 uusista toimenpiteistä, jotka koskevat kaikkia kansalaisia. Toimenpiteiden tarkoitus on hillitä koronaviruksen leviämistä. 

Tämän vuoksi kaikki avoimen varhaiskasvatuksen (avoimet päiväkodit, kerhot ja asukaspuistot) toiminta keskeytyy ajalle 18.3.-13.4.2020.
 

Asukaspuisto on avoinna arkisin  8 - 16.

Asukaspuisto on kohtauspaikka koululaisille, pienille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Asukaspuistossa voi  tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa. Lapset voivat leikkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on pääasiallisesti maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Toiminta perustuu vapaalle mukavalle yhdessäololle. Asukaspuistossa on mahdollisuus kokeilla yhdessä lapsen kanssa kädentaitoja, musiikkia, liikuntaleikkejä ja muuta mukavaa.

Aamupäivisin puiston toiminta on suunnattu lapsiperheille ja pienemmille lapsille ja iltapäivisin pienille koululaisille.

Viikko-ohjelma ​kevät 2020

Maanantai: musiikkihetki kaiken ikäislle lapsille n.klo 10.15. Sisätilat  ovat lapsiperheiden käytössä aamupäivän.

Tiistai:  Lapsiperheiden luontokerho kokoontuu puiston pihalla n.klo 10.15. Puiston sisätilat ovat lapsiperheiden käytössä aamupäivän. 

Keskiviikko: Ulkoliikuntaa n.klo 10.15. Sisätilat on varattu kielikurssille (paikan saaneille).

Torstai: Vauvamusaa n.klo 10.15. Sisätilat pvat  lapsiperheiden käytössä aamupäivän.

Perjantai: Ulkoleikkejä n klo 10.15. Puiston sisätilat on varattu kielikurssille (paikan saaneille).

Katso viikottainen ohjelma Facebookista tai puiston ovesta.