Suvelan asukaspuisto

ASUKASPUISTOT AUKI JÄLLEEN 1.6.2020 ALKAEN

TOIMINTA TUOKIOT PERHEILLE KLO 10.30 ja KOULULAISILLE KLO 13.30

Asukaspuistot (pois lukien Järvenperä Espoon keskuksessa ja Matinkylä) aukeavat jälleen 1.6.2020. Puistot ovat avoinna arkisin klo 8-16. Puistoihin ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana.

Toimintaa vain ulkona - otattehan mukaanne omat ulkolelut

Toiminta on vain ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Tämän vuoksi esim. vesileikit ja grillaaminen eivät tänä kesänä ole mahdollisia. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia. Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Otattehan siis mukaanne omat ulkolelut.

Enintään 50 henkilöä kerrallaan puistoilemaan Käyttäjämäärä pyritään puistoissa rajaamaan enintään 50 henkilöön (lapset, huoltajat ja henkilöstö) kerralla. Kerääntymistä ja kokoontumista on vältettävä. Henkilökunta valvoo käyttäjämääriä, mutta vastuu turvallisesta asukaspuiston käyttämisestä on myös asiakkailla itsellään.

Punainen merkki asukaspuiston portilla kertoo, kun puiston käyttäjämäärä on hetkellisesti täynnä.


_________________________________________________________________
 

Aukioloaika:
ma-pe klo 8-16

Suvelan asukaspuisto sijaitsee Kirstintie 24 (Kuparitalo)

Tervetuloa

Aamupäivisin järjestetään toimintaa alle kouluikäisille ja iltapäivisin toiminta on suunnattu koululaisille.

Asukaspuisto on perheiden kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tavata muita perheitä. Lapset saavat leikkiä toisten lasten kanssa ja vanhemmat voivat keskustella toistensa / henkilökunnan kanssa.

Asukaspuistossa järjestetään erilaista ohjelmaa esim. kädentaitoja, liikuntaa, musiikkia jne. Toiminta perustuu asiakkaiden tarpeisiin. Haluamme tarjota virkistävää toimintaa arjen keskelle. Asukaspuistossa järjestetään erilaisia tapahtumia, juhlia yms.

Asukaspuisto antaa asukkaille mahdollisuuden aktiivisesti osallistua toiminnan suunnitteluun ja sen toteuttamiseen. Asukaspuiston tavoitteena on luoda vuorovaikutteinen ilmapiiri alueen asukkaiden välillä yhteisen olemisen ja tekemisen kautta.

Tilavaraukset henkilökunnan kautta puh. 046-8771479

Sisätilat ovat kaikkien käytössä klo 8-13.

Sisätilat on varattu koululaisille klo 13-16. 

Alapuolella liitteessä ohjelmat
Muutokset ohjelmassa mahdollisia henkilökuntatilanteesta johtuen.