Ilta- ja viikonloppukäyttö

ASUKASPUISTOA EI VUOKRATA TOUKO-HEINÄKUUSSA SEKÄ JATKOSTA EMME VIELÄ TIEDÄ

Ilta- ja viikonloppukäyttö

Suvelan asukaspuiston tiloja voi vuokrata viikolla iltaisin taloyhtiön kokouksia varten tai yhdistysten käyttöön. Viikonloppuna tiloja voi vuokrata yksityiseen käyttöön esim. lasten syntymäpäivät ja perhejuhlat.

Varaus ja vuokrasopimus tehdään suoraan siinä avoimen varhaiskasvatuksen toimintapisteessä, jossa tilaisuus pidetään. Varauksen voi hoitaa käymällä paikan päällä. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja taloon tutustumiseen kannattaa varata noin 15 min.- 30 min. aikaa. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avaimen saa tilaisuutta edeltävä arkipäivänä tai samana arkipäivänä klo 15.30 mennessä. Avain palautetaan ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä klo 12 mennessä. 
Avaimen vastaanottanut ei saa luovuttaa avainta kenellekkään muulle.
Mikäli tilaa ei käytetäkkään varattuna ajankohtana, ilmoitetaan peruutuksesta Suvelan asukaspuistoon mahdollisimman pian.

Tilavuokra on 45,00 €/ jokainen alkava 3 tuntia. Lasku vuokrauksesta tulee postitse kotiin. Varaus-aikaan sisältyy ennakkovalmistelu ja loppusiivous.  Juhlien jälkeen tilat palautetaan alkuperäiseen kuntoon.
Varhaiskasvatuksen tiloissa päihteiden käyttö, kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin on ehdottomasti kiellettyä.

Vuokrattavat tilat

Vuokraajan käytössä ovat sali, keittiö, eteinen ja wc-tiloineen. Tiloissa on sohvia, pöytiä ja tuoleja (aikuisten ja lasten kokoa). Tilassa mahtuu järjestämään tilaisuuksia noin 50 hengelle.

Suvelan asukapsuistossa on kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, liesi+uuni sekä astianpesukone, jotka ovat vuokraajan käytettävissä. Astianpesukone vaatii perehdyttämisen.

Lisätietoja

Tilavarauksista voi tiedustella puhelimitse asukaspuiston numerosta 046-8771479