Kalajärven päiväkoti

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Kalajärven päiväkoti on aloittanut toimintansa vuonna 1972 ja peruskorjattu vuonna 2000.
Olemme avoinna klo 6.30-17 tai ennalta sovitusti tarpeen mukaan klo 18 asti.

Ryhmät

Päiväkodissamme toimii kahdeksan lapsiryhmää: Yläkerrassa Ulpukat ja Lumpeet päiväkodin pienimmille sekä Aallot, Muikut ja Kaislat 2-5-vuotiaille lapsille, alakerrassa Meritähdet 3-5-vuotiaille ja Simpukat  sekä Viklot 4-5-vuotiaille lapsille. Lisäksi Kalajärven koulun tiloissa toimii kaksi esiopetusryhmää. Päiväkodissa on hoitopaikkoja 1-6-vuotiaille lapsille. 

Tilat

Päiväkodin tilat ovat valoisat ja avarat. Ryhmien oppimisympäristöä muokataan säännöllisesti lasten tarpeita vastaaviksi. Monimuotoinen piha-alueemme metsän reunassa tarjoaa lapsille liikkumiseen innostavan ympäristön. Lisäksi ympäristössä on tarjolla paljon luontoa retkeilyyn ja liikkumiseen.

Sijainti

Kalajärven päiväkoti sijaitsee Kalajärvellä, Vihdintie varrella. Bussit 21, 29, 82, 324, 339 ja 345 liikennöivät Kalajärvelle.

Toimintaperiaatteet

Tarjoamme laadukasta päivähoitoa, jonka tavoitteena on kasvattaa oppimisesta iloitsevia sekä toisia ihmisiä ja erilaisuutta kunnioittavia lapsia. Toiminnassamme korostamme pienryhmätoimintaa sekä pienimpien lasten kohdalla panostamme omahoitajuuteen. Päiväkodin arjessa pyrimme lisäämään liikkumista ja löytämään yhdessä lasten kanssa liikkumisen ilon!

Hyvä ja luottamuksellinen kasvatuskumppanuus on toimintamme lähtökohta.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Kalajärven päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Kalajärven päiväkodin toimintakalenteri