Kirkkojärven päiväkoti

Kirkkojärven päiväkoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä Tuomarilan ja Espoon keskuksen juna-asemien läheisyydessä. Hyvät kulkuyhteydet ovat myös Turun väylälle, Kehä II:lle,Tapiolaan ja Jorviin.

piha kirkkojärvi päiväkoti

Kirkkojärven päiväkoti tarjoaa lapselle turvallisen leikkiympäristön ja lapsista välittävät aikuiset. Tällä hetkellä päiväkodissamme on 6 lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Yhdessä ryhmässä on esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää varhaiskasvatusta. Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta järjestetään myös Kirkkojärven koululla. Kirkkojärven päiväkodin tiloissa toimii myös kaksi kerhoryhmää.

pihakuva kirkkojärven päiväkoti2

Toimintakulttuuriimme kuuluu lasten yksilöllinen huomiointi ja kuunteleminen. Siten lisäämme lapsen osallisuutta päiväkodin toiminnassa. Kaikkien ideoilla ja mielipiteillä on väliä. Pedagogisen toiminnan suunnittelu perustuu lasten tuen tarpeisiin ja mielenkiinnonkohteisiin. Kehitämme erityisesti lasten leikkitaitoja ja pyrimme luomaan mahdollisuuksia monipuoliseen leikkiin. Päiväkodissamme on lapsia monista eri kulttuureista, joten arvostamme moninaisuutta ja mahdollisuuksien mukaan huomioimme eri kulttuureja toiminnassamme. 

majaleikki_kirkkojärvenpk

metsäretki_lapset_kirkkojärvi


Opettelemme asioita sekä sisällä että ulkona lähiympäristössä seikkaillen. Päiväkodin vieressä on leikkipuisto ja metsiä, joissa ryhmät ulkoilevat viikon aikana. Jokainen kirkkojärveläinen on osa oppivaa yhteisöä, niin lapset kuin aikuiset. Pyrimme jatkuvasti muokkaamaan oppimisympäristöjä vastaamaan lasten mielenkiinnon kohteita ja tuen tarpeita. Kasvattajat pyrkivät lisäämään ryhmien välistä yhteistyötä ja siten mahdollistamaan jatkuvan yhdessä oppimisen.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Kirkkojärven päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Kirkkojärven päiväkodin toimintakalenteri