Taimitarhan päiväkoti

Taimitarhan päiväkoti on aloittanut toimintansa vuonna 2009.

Ryhmät

Päiväkodissamme toimii kolme lapsiryhmää: Pihlajat (alle 3 -vuotiaat), Vaahterat (2-5-vuotiaat) ja Tammet (2-5-vuotiaat). Päiväkodissa on hoitopaikkoja 1-5-vuotiaille lapsille. 

Tilat

Päiväkodin tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat. Muokkaamme oppimisympäristöämme säännöllisesti lasten tarpeita vastaaviksi. 

Sijainti

Taimitarhan päiväkoti sijaitsee Niipperin pientalovaltaisella asuinalueella Pohjois-Espoossa. Useat bussit kulkevat päiväkodin ohi.

Toimintaperiaatteet

Taimitarhan päiväkoti on turvallinen, lasta ja perhettä kannustava. Arvostamme kiireetöntä yhdessäoloa, iloa ja elämyksiä.

Varhaiskasvatuksemme pohjautuu ammatilliseen toimintaan, jossa yhdessä lasten ja vanhempien kanssa luomme taloomme aidosti välittävän ja kuuntelevan ilmapiirin.

Arjessa toimimme paljon pienryhmissä, joissa lapsen ikä- ja kehitystaso huomioiden monipuolisesti mm. leikitään, liikutaan, luetaan kirjoja, tehdään erilaisia kädentaitoja ja tutkitaan ympäristöä henkilökunnan erityisosaamista hyödyntäen.

Lapsen omaehtoinen leikki sekä yksin että ryhmässä on tärkeää ja sitä tuetaan ja arvostetaan. Toiminnan kaikki osa-alueet kehittävät lapsen luovuutta ja vahvistavat minäkuvaa sekä mahdollistavat kaverisuhteiden syntymistä.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Taimitarhan päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Taimitarhan päiväkodin toimintakalenteri