Kutitus - Lasten taidefestivaali

Kutitus- lasten taidefestivaali
Lasten taidefestivaali Kutitus palaa Espoon kulttuurikeskukseen syksyllä 2.-4.10!

Tänä vuonna lapset ja perheet pääsevät rakentelemaan Kutitus-kissojen Viksun ja Viiksin kanssa, kun festivaaliteemana on Muodot - taiteillaan tiloissa.

Luvassa on työ- ja taidepajoja, leffoja, esityksiä ja huikeita konsertteja sekä tietenkin supersuosittu Kutitus-disko!
Kutitus-pajoissa pienet arkkitehdit pääsevät suunnittelemaan fantasiakaupungin Arkin LEGO® megarakentelutyöpajassa, ja nikkaroimaan vekkulit vieterit ja muikeat mutterit Hupsansaan heiluva hekotin-pajassa!

Perheen pienimmät pääsevät myös taiteilemaan Kierrätyskeskuksen taidepajassa sekä piirtämään Sarjakuvakerhon kanssa. Kutituksen taidepajoissa pääsee luovuus valloilleen! Lasten musiikkia kuullaan perinteisissä Tapiola Sinfonietan Kutitus-konserteissa, sekä muissa esityksissä jotka julkistetaan pian!

Tsekkaa myös Kutitus-etkot, jotka pidetään Lasten kulttuurikeskus Aurorassa la 26.8 - luvassa hauskaa aktiviteettia perheen pienimmille!


* * *

Festivaalilla on aina tarjolla monipuolisesti esittävää taidetta. Saliesitysten lisäksi kulttuurikeskuksen aulatilat, näyttelytila ja Tapiolan kirjasto ovat täynnä ilmaista katsottavaa ja koettavaa. Myös Kutitus-kissat Viksu ja Viiksi ovat tavattavissa ja halattavissa!

Kutitus on Espoon kulttuurikeskuksen, Tapiola Sinfoniettan, Tapiolan kirjaston ja Espoon musiikkiopiston yhteinen festivaali.Tulevana syksynä festivaalin teemana on muodot - taiteillaan tiloissa. Koko festivaaliohjelmaan pääsee tutustumaan syksyn aikana. Pysy kuulolla!