Kannusali ja Nekka

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Kannusali

Kannusalin tiloissa pääsee nauttimaan upeista musiikkiklubeista, KannuKinon elokuvista, koko perheen tapahtumista sekä paljon muusta kuten teatterista ja stand-up-illoista! Monikäyttöiset tilat sijaitsevat Kannun väestönsuojassa, lyhyen kävelymatkan päässä Espoon keskuksen juna-asemalta. Nousevassa katsomossa on 220 istumapaikkaa ja katsomon siirrettävyyden ansiosta saliin mahtuu tasalattialle 300 katsojaa. Kannusalin esittelyvideo

Kannusali on suljettuna remontin takia ja aukeaa jälleen elokuun lopussa Espoo-päivän viikonloppuna, kun perjantaina 28.8. järjestetään Kannusalin avoimet ovet ja lauantaina 29.8. KannuKinon avajaiset.

Kannusalin turvatoimet syyskaudella
Yleisön, esiintyjien ja työntekijöiden hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Huomioimme syyskaudella koronatilanteen kulloinkin edellyttämät turvatoimet. Lue lisää.

Kannusalin ensisijaiset verkkosivut löytyvät osoitteesta: www.kannusali.fi


Tilanvuokraus:

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä tai tapahtumasi toteuttamisesta Kannusalissa? Ota rohkeasti yhteyttä – toteutetaan visiosi! Simppu Silaste, vastaava tuottaja: 050 594 2755 simppu.silaste@espoo.fi

Tunnelmallinen tila ja ajanmukainen esitystekniikka mahdollistavat monenlaisten esitysten ja tilaisuuksien toteuttamisen. Näyttämön koko on 12 m x 8 m. Tila on täysin pimennettävissä. Kannusalissa on laadukas äänentoistolaitteisto, teatterivalaistus, videoprojektori ja digitaalinen elokuvaprojektori. Katsomo on joko tasalattialla (300 henkilöä) tai nousevilla penkkiriveillä (220 henkilöä). Esiintyjien käytössä on tilavat pukuhuoneet ja takanäyttämö. Esiintyjien käytössä on tilavat pukuhuoneet ja takanäyttämö.

Nekka1.jpg
Nekka

Monitoimitila Nekka sijaitsee Kannun aulassa. Nekassa on videoprojektori, valkokangas ja piano. Nekan kapasiteetti on 60 henkilöä. Nekan pienestä keittiöstä löytyy astiat kuudellekymmenelle, tiskilinja, uuni ja kahvinkeittimet.


Lisätietoa Kannusalin tilanvuokrauksesta.

Esteettömyys

Tila ei ole esteetön. Kannusali ja Nekka sijaitsevat väestönsuojassa, jonne pääsee luiskaa pitkin. Luiskan pituudesta ja jyrkkyydestä johtuen suositellaan pyörätuolilla liikkuville että saapuvat avustajan kanssa. Vahtimestarit avustavat myös tarvittaessa, p. 050 368 7931. Salissa on induktiosilmukka. Osassa kotimaisista elokuvista on suomenkielinen tekstitys kuulovammaisille. Tekstityksestä on maininta elokuvan tapahtuman yhteydessä.