Illalliset Espoossa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Ilmoittautuminen illallisille alkaa sunnuntaina 5.8. klo 21 täällä: https://my.surveypal.com/Illalliset-Espoossa-ilmoittautuminen Illallispaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kunkin alueen maksimipaikkamäärän mukaan. Lähetämme vahvistussähköpostin 1-3 päivän sisällä illallispaikan saaneille. Lämpimästi tervetuloa!
-----------

Illalliset Espoossa kokoaa kaupunkilaiset nauttimaan ainutlaatuisesta elokuun illasta Espoo-päivänä.

Kesän viimeisenä viikonloppuna Espoossa tunnelmoidaan ulos katettujen illallispöytien ääressä. Ota mukaan ystävät, illalliseväät ja tarjoiluastiat. Kutsumme sinut valkoisin pöytäliinoin koristeltujen pöytien ääreen nauttimaan illasta vanhojen ja uusien tuttujen parissa.

Rennon iloisia illallisia nautitaan tänä vuonna Tapiolassa, Leppävaarassa, Matinkylässä ja Karakalliossa. Näihin paikkoihin on ennakkoilmoittautuminen. Voit järjestää illallisen myös vaikka omalle piha-alueellasi ja ilmoittaa sen osaksi Espoo-päivän kaikille avointa ohjelmaa.

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme yhteiselle piknikillalliselle. Voit varata oman ja seurueenne pöytäpaikat su 5.8. klo 21.00 alkaen osoitteessa espoo.fi/illallisetespoossa. Paikat ovat maksuttomia ja niitä on saatavilla korkeintaan kuusi kappaletta varausta kohden. Varaa paikkasi heti niiden tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Illalliset Espoossa on osa Espoo-päivän ohjelmaa, ja niiden järjestämisestä vastaa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut yhdessä alueen toimijoiden kanssa.

Illallinen Matinkylässä
Pe 24.8.2018 klo 18-21, Matinkylän Piispanaukio

Illallinen Leppävaarassa
La 25.8.2018 klo 18-21, Leppävaaran Viaporin tori

Illallinen Tapiolassa
La 25.8.2018 klo 18-21, Tapiolan Kulttuuriaukio

Illallinen Karakalliossa
La 25.8.2018 klo 17-20, Karakallion tori

Ennakkoilmoittautuminen aukeaa tälle sivulle su 5.8.2018 klo 21.00.
Lisätiedot: espoo.paiva@espoo.fi

Espoo-päivä. Kuva Jussi Hellsten.
Kuva: Jussi Hellsten


Illalliset Espoossa
Kuva: Heidi-Hanna Karhu


Illalliset Espoossa
Kuva: Kaupunkitapahtumat Espoo

Espoo-päivä
Kuva: Jussi Hellsten

Espoo-päivä
Kuva: Jussi Hellsten