Tuntikuvaukset ja maksut


TUNTIKUVAUKSET

MAKSUT

Liikuntakurssimaksujen hinnoittelu on ryhmäperusteinen, ei henkilöperusteinen. Espoolaisille 68 vuotta täyttäneille ohjatut senioriliikunta- ja erityisryhmien liikuntakurssit ovat maksuttomia. Maksuttomuus alkaa sinä vuonna, kun henkilö täyttää 68 vuotta.

Syys- tai kevätkauden kurssimaksu (1 kurssi/vko)
Työikäiset  41 €
Alle 18 v, eläkeläiset/seniorit ja erityisryhmät (vain kohderyhmälle merkityt tunnit) 18 €
Opiskelijat ja työttömät (aikuisten tunnit) 18 €. Todistetaan ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa ryhmän liikunnanohjaajalle

Syys- tai kevätkauden loppukauden kurssimaksu (1 kurssi/vko)
Työikäiset 23 €
Alle 18 v., eläkeläiset/seniorit ja erityisryhmät (vain kohderyhmälle merkityt tunnit) 15 €
Opiskelijat ja työttömät (aikuisten tunnit) 15 €. Todistetaan ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa ryhmän liikunnanohjaajalle

Liikuntakurssipaikan peruuttaminen, peruutusehdot
Peruutusehtojemme mukaan ma 2.9.2019 jälkeen perutuista kurssipaikoista peritään syyskauden kurssimaksu. Internetin kautta ilmoittautuessa liikuntakurssi maksetaan verkkomaksuna, missä peruutusaika on kaksi viikkoa. Peruutus tulee tehdä tunnistautuneena sähköisessä asioinnissa Omat asioinnit -sivulla (espoo.fi/ohjattuliikunta) tai soittamalla ma-pe klo 12-13 p.09 8166 0800. Liikuntakurssilaskun maksamatta jättäminen tai liikunnanohjaajalle ilmoittaminen ei ole peruminen.

MUUT MAKSUT
Kertamaksu ohjauspalveluihin uimahalleilla           
2,50 €
Vain kertamaksuvesijumppa ja kertamaksukehonhuolto vedessä. Kertamaksu ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua. Poletteja myydään uimahallin kassalla yksi tunti ennen kertamaksuryhmän alkua.
Vain yksi poletti/uimahallikäynti. Kertamaksuvesijumppa on maksuton 68+ sporttirannekkeella, poletti tarvitaan.

Liikuntaa ja painonhallintaa, Eläkeiän kynnyksellä ja Kuntosalistarttikurssi (lyhytkurssi)     
20 €/kurssi (5-8 krt)

Liikuntaneuvonta
maksuton

Uimahallipalveluja käyttävien on maksettava kurssi- tai kertamaksun lisäksi uimahallin sisäänpääsymaksu.
Espoon uimahallien käyttö on maksutonta +68 Sporttirannekkeella.

Tuntiperuutukset
Mahdollisten liikunnanohjaajien poissaolojen vuoksi tunneille pyritään järjestämään sijainen. Jos tämä ei onnistu, tunti joudutaan peruuttamaan. Peruuntuneita tunteja ei hyvitetä. Sijaiseksi pyritään saamaan liikunta-alan ammattilainen. Mikäli sijaista ei saada järjestettyä, asiakkaat voivat mennä omatoimisesti liikkumaan kuntosalille kyseisellä vuorolla.

Tuntiperuutuksista ilmoitetaan liikuntakurssiasiakkaille tekstiviestillä sekä paikan päällä. Perutuista ryhmistä pyritään tiedottamaan ohjatun liikunnan pääsivulla ja ohjatun liikunnan asiointipalvelussa (espoo.fi/ohjattuliikunta).

Muutokset ovat mahdollisia.