Tarvitsetko ensiapua erotilanteeseen?

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.1.2019 klo 13.29

Eron ensiapupiste tarjoaa ohjausta ja neuvontaa erotilanteisiin, eroperheen erityiskysymyksiin ja lasten asioiden järjestämiseen tai silloin kun vielä harkitset eroa. Ensiapupisteessä on mahdollisuus erosta puhumiseen – sekä käytännön asioista että tunteista. Voit tulla paikalle keskustelemaan aikaa varaamatta.

Eron ensiapupiste palvelee maanantaisin

  • Ison Omenan palvelutorilla, Meri-tilassa
  • klo 14–18
  • puhelimitse p. 046 877 3267 klo 14–17

Ensiapupiste on tarkoitettu kaikille, joita ero koskettaa: nuorille, vanhemmille, isovanhemmille tai muille läheisille. Palvelu tarjoaa tukea myös perheen lapsille. Kohtaamme asiakkaamme kiireettömästi heitä kuunnellen.

Palvelun tavoitteena on, että vanhemmat pystyvät rakentamaan lapsilleen turvallisen kasvuympäristön erosta huolimatta. Eroauttaminen on paikka vanhemmalle ja lapselle käydä rakentavasti läpi yhdessä tai itsenäisesti eroon liittyvää tunneskaalaa.

Ensiapupisteessä voi asioida nimettömänä ja myös yksin ilman toista vanhempaa. Tavoitteena on sovinnollisuuden ja yhteistyövanhemmuuden edistäminen.

Saat halutessasi tietoa ja ohjausta erilaisiin parisuhteen hyvinvointia tukeviin palveluihin. Ensiapupisteellä perheasioiden yksikkö, järjestöt, seurakunta ja oikeusaputoimisto auttavat perheitä yhdessä.

Lue lisätietoa
Tiedote: Tukea erotilanteeseen