Luontoretkiä lapsiryhmille syyskuussa - varaukset alkavat 18.8.2020

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
24.6.2020 klo 14.22

Opas johdattaa lapsiryhmiä luontoretkelle Villa Elfvikin lähiluontoon arkipäivisin syyskuun ajan. Maksuttomat retket on suunniteltu 5-10 -vuotiaille lapsille ohjaajineen. Ne sopivat päivähoito-, esikoulu- ja iltapäiväkerhoryhmille sekä peruskoulun 1.-4. -luokille. 

Retkillä tutustutaan luontoon pienimpien kanssa tarinoiden ja leikkien avulla. Isompien kanssa tutkitaan metsän ja niityn ötököitä. Retkivaihtoehdot ovat:

Ruovikossa rapisee (5-7 –vuotiaille)
Saturetki kosteikkoluontoon. Kuljemme rannalla ja ruovikossa tutustuen eräisiin kosteikon asukkaisiin sekä kosteikkoluonnon erityispiirteisiin. Retki kulkee Elfvikin omaa luontopolkua pitkin, joten reitti on helppokulkuinen.

Seikkailu syysmetsässä (5-9 –vuotiaille)
Metsäseikkailulla tutkimme värikästä syysluontoa eri aistien avulla. Metsässä liikkuessamme mietimme myös, miten metsän asukkaat valmistautuvat talveen. Retkeä voi muunnella ryhmän tarpeiden mukaan.

Syyskorennosta  sysikiitäjäiseen (3.-4. -luokkalaisille)
Tutkimusretki ötököiden ihmeelliseen maailmaan. Tutustumme monenkirjaviin pikkuotuksiin itse havainnoimalla ja kokemalla. 

Retkiä voi varata tiistaista 18.8.2020 klo 9 alkaen puh. 043 826 9208. Retkien kesto on 1,5, - 2 tuntia riippuen siitä, syödäänkö eväät retken aikana. Suositusalkamisajat retkille ovat klo 9  ja klo 12. 

Lisätiedot: www.espoo.fi/villaelfvik