Nuorisopalvelut lähti mukaan Sekasin-chattiin

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
2.4.2020 klo 20.30

Noin puolet Espoon nuorisopalvelujen nuorisonohjaajaajista kohtaa nyt nuoria myös Sekasin-chatissa. Nuorille kahdenkeskistä keskustelumahdollisuutta tarjoava valtakunnallinen Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä: Maanantaista perjantaihin klo 09:00-24:00 sekä lauantaina ja sunnuntaina 15-24.

Sekasin-chat  on valtakunnallinen keskustelualusta 12-29 -vuotiaille. Sekasin-chatissä voit keskustella mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät järjestöjen ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset. Välitämme sinusta ja siitä mikä sinua mietityttää.

- Kun moni normaaliympäristön paikka on koronatilanteen vuoksi kiinni, on nuorilla entistä suurempi tarve keskusteluun ja kohdatuksi tulemiseen. Sekasin-chat on tunnettu ja suosittu palvelu, johon meidän oli luonteva lähteä mukaan, kertoo johtava nuorisonohjaaja Katrina Nylund nuorisopalveuista.

- Peräti 29 nuorisonohjaajaamme on nyt mukana chatissa, jossa on kävijöitä ruuhkaksi asti, Nylund jatkaa.

Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä: Maanantaista perjantaihin klo 09:00-24:00 sekä lauantaina ja sunnuntaina 15-24.

Sekasin-chatin rahoitetaan Veikkauksen tuotoilla ja sen koordinaatiosta vastaa MIELI Suomen Mielenterveys ry ja Suomen Punainen Risti.