Soukan palvelukeskus

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa voit ruokailla, viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Myös lukuisat eläkeläis- ja seniorijärjestöt järjestävät toimintaa palvelukeskuksessa.

Lounasruokailu

Lounas on tarjolla arkisin klo 11–13.
Lounasruokalan ruokalistat

Tietoa palveluista ja toiminnasta

Palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja infopisteessä on tietoa senioreille suunnatuista tapahtumista ja toiminnasta. Kävijöiden käytössä on tietokone. Vapaaehtoiset tai viriketoiminnanohjaaja opastaa tarvittaessa tietokoneen käytössä. Sovi etukäteen opastuksesta henkilökunnan kanssa. Omahoitopisteessä voit esimerkiksi mitata verenpaineesi.

Kädentaidot

Kädentaitoja voi harrastaa itsenäisesti tai ohjatuissa ryhmissä ma–to klo 9–15.
Askartelua keskiviikkoisin klo 10.30–12.30, vaihdetaan vinkkejä ja korjataan vanhaa.

Kudonnan ohjaus maanantaisin klo 9–11.30.

Kudontatilassa on kuudet kangaspuut, ompelukoneita ja saumuri. Vapaaehtoiset avustavat loimien valinnassa ja laitossa.

Eläkeläisten ”Tyttökerho” kokoontuu joka toinen tiistai, parittomina viikkoina klo 9.30–11.30. Kädentaitojen lisäksi kerhossa käydään läpi ajankohtaisia asioita, tehdään retkiä ja virkistytään.

Liikunta

Tuolijumppa keskiviikkoisin klo 10–10.45. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Kuntosalia voit käyttää ma-to klo 8–11 ja 12-15.45 sekä pe klo 8-10 ja 12-15.45 vapaaharjoitteluvuoroilla.

Ryhmätoiminta

Palvelukeskuksessa järjestetään monenlaista ryhmätoimintaa. Ryhmät ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille. Hyvinvointiryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmätoiminta löytyy viikko-ohjelmasta.

Vapaaehtoiseksi palvelukeskukseen

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa palvelukeskuksen arkea. Vapaaehtoiset muun muassa ohjaavat erilaisia harraste- ja peliryhmiä ja osallistuvat yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan tai käy tutustumassa vapaaehtoistehtäviin Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilla.

Palvelukeskusten tilojen käyttö

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti seniori- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa. Muut käyttäjät voivat vuokrata tiloja sopimuksen mukaan. Tiloja voi tiedustella palvelukeskusten toimistosta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!