Tapiolan palvelukeskus

Palvelukeskus on alueen ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa voit ruokailla, viettää aikaa, harrastaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Myös lukuisat eläkeläis- ja seniorijärjestöt järjestävät toimintaa palvelukeskuksessa

Lounasruokailu

Lounas on tarjolla arkisin klo 11–13
Lounasruokalan ruokalistat

Tietoa palveluista ja toiminnasta

Palvelukeskuksen ilmoitustaululla ja infopisteessä on tietoa senioreille suunnatuista tapahtumista ja toiminnasta. Kävijöiden käytössä on tietokone. Jos haluat opastusta sen käytössä, sovi etukäteen asiasta viriketoiminnanohjaajan kanssa. Omahoitopisteessä voit esimerkiksi mitata verenpaineesi.

Palvelukeskuksessa toimii aktiivinen asiakasraati, jonka jäsenet valitaan vuosittain vaaleilla.

Käden taidot

Kädentaitoja voit harrastaa itsenäisesti tai ohjatussa ryhmässä.

Liikunta

Tuolijumppa tiistaisin ja torstaisin klo 10.30-11.15. 
Kuntosalilaitteita voit käyttää itsenäisesti arkisin klo 8–15.45.
Ohjausta kuntosalilaitteiden käyttöön tiistaisin klo. 9.00-10.00 ja keskiviikkoisin 13.30-14.30.

Ryhmätoiminta

Palvelukeskuksessa järjestetään monenlaista ryhmätoimintaa. Ryhmät ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille. Hyvinvointiryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmätoiminta löytyy viikko-ohjelmasta.

Vapaaehtoiseksi palvelukeskukseen

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa palvelukeskuksen arkea. Vapaaehtoiset muun muassa ohjaavat erilaisia harraste- ja peliryhmiä ja osallistuvat yhteisten tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteyttä palvelukeskuksen henkilökuntaan tai käy tutustumassa vapaaehtoistehtäviin Espoon vapaaehtoisverkoston sivuilla.

Palvelukeskusten tilojen käyttö

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti seniori- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa. Muut käyttäjät voivat vuokrata tiloja sopimuksen mukaan. Tiloja voi tiedustella palvelukeskusten viriketoiminnanohjaajalta tai toimistosta.

Tervetuloa mukaan toimintaan!