Espoo testaa Soukan terveysasemalla uudenlaista toimintamallia pitkäaikaissairauksien hoidossa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
9.10.2020 klo 16.22

Soukan terveysasemalla testataan uudenlaista toimintamallia pitkäaikaissairauksien hoidossa. Terveysasema hoitaa Espoonlahden ja Kivenlahden alueiden asukkaiden pitkäaikaissairauksia. Tällaisia ovat tyypin II diabetes, verenpainetauti, sydän- ja verisuonisairaudet kuten sepelvaltimotauti, sairastettu sydäninfarkti tai tehty sepelvaltimotoimenpide, sydämen vajaatoiminta, aivoverenkiertohäiriöt, astma ja keuhkoahtaumatauti.

Vastaanotolle voi tulla ainoastaan ajanvarauksella ja ajan voi varata puhelimitse. Valmistautumisohjeet vastaanotolle tuloa varten annetaan ajanvarauspuhelun yhteydessä. Seurantalomakkeet saat postitse. Käy laboratoriossa viimeistään viikko ennen vastaanottoa. Ota mukaan lääkelista, johon on kirjattu kaikki sinulla käytössä olevat lääkkeet

Työn alla on myös pilotissa testattavien asiakasohjausmateriaalien ja valmistautumisohjeiden nettiversio.

Turvallinen vastaanotto kaikille

Saavuthan vastaanotolle vasta mahdollisimman lähellä rokotusaikaasi, etteivät odotustilat ruuhkautuisi. Suosittelemme, että yli 15-vuotiaat käyttävät vastaanotolle saapuessaan omaa kasvomaskia tai visiiriä. Muista myös hyvä käsihygienia ja turvaväli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan, kun se on mahdollista. Jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita, ota yhteyttä puhelimitse tai peru aika netin kautta. Kiitos kun pidät huolta itsestäsi ja toisista.

Soukan terveysaseman yhteystiedot:

  • Osoite: Soukankaari 4, 02360 Espoo.
  • Sisäänkäynti kerrostalon alikulkusillan puoleisesta päädystä pohjakerroksesta
  • Asiakaspysäköinti: parkkipaikkoja löytyy lähiteiden varsilta kiekkopaikkoina
  • Ajanvaraus: p. 09 816 34500 arkisin klo 7-18

Mikä Soukan terveysasema?

Espoonlahden terveysasemalla sattui huhtikuussa vesivahinko ja terveysasema on suljettu. Soukan terveysasemalla hoidetaan osa Espoonlahden ja Kivenlahden asukkaiden pitkäaikaissairauksien hoidosta. Espoonlahden terveysaseman muut asiakkaat voivat käyttää Espoon toisien terveysasemien palveluja.