Kuninkaantien ja Riilahden toimintakeskukset avataan 3.8.2020

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
17.6.2020 klo 12.59

Espoon vammaispalvelujen Kuninkaantien ja Riilahden toimintakeskusten toiminta avataan kaikille asiakkaille 3.8.2020 alkaen. 

Toiminnan aikana sekä asiakkaita että henkilökuntaa ohjataan päivittäin hyviin hygieniakäytäntöihin. Eri ryhmien välisiä kontakteja pyritään välttämään toimintatilojen ja ruokailujen järjestelyillä sekä muissa siirtymätilanteissa.

Toimintaan mukaan vain terveenä

Poikkeusolojen päättymisestä huolimatta toimintaan ei saa osallistua lievästikään sairaana. Asiakasmäärän kasvaessa toimintakeskuksissa myös erilaisten infektioiden tartuntariski lisääntyy. Asiakkaiden ja heidän lähipiirinsä tulee arvioida päivittäin asiakkaiden terveydentilaa.

Pyydämme huomioimaan, että mikäli koronaepidemiatilanne pahentuu kesän aikana, avaamme toimintaa suunniteltua pienemmälle asiakasryhmälle. Mikäli näin tapahtuu, tiedotamme asiasta uudelleen.

Pyydämme olemaan yhteydessä asiakkaan toimintakeskuksen vastaavaan ohjaajaan, ja ilmoittamaan, minä päivänä asiakas aloittaa päivä- tai työtoiminnassa elokuussa. Ole ystävällinen ja ilmoita osallistumisesta palveluun 3.7.2020 mennessä. Tietoa tarvitaan muun muassa taksikuljetusten ja ruokailujen järjestämistä varten.

Kuninkaantien toimintakeskus

Kuninkaantien toimintakeskuksessa järjestetään heinäkuussa päiväaikaista toimintaa omaisten kanssa asuville asiakkaille. Jos teidän on vaikeaa järjestää arkeanne ajalla 1.–31.7.2020, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakkaan toimintakeskuksen vastaavaan ohjaajaan. Henkilöstöresurssien suunnittelemiseksi pyydämme myös ilmoittamaan, mikäli haluattekin perua osallistumisen toimintakeskusten toimintaan.

Yhteystiedot

Kuninkaantien päivätoiminta
kuninkaantie.paivatoiminta@espoo.fi, vastaava ohjaaja p. 050 541 1064

Riilahden päivätoiminta
riilahti.paivatoiminta@espoo.fi, vastaava ohjaaja p. 040 639 4005

Työtoiminta
Kuninkaantien ja Riilahden toimintakeskukset
vastaava ohjaaja p. 050 360 4592

  • kuninkaantie.tyotoiminta@espoo.fi
  • riilahti.tyotoiminta@espoo.fi
  • info.tyohonvalmentajat@espoo.fi

Palveluesimies p. 046 877 1358

Suosittelemme seuraamaan verkkosivuillamme koronavirustilanteeseen liittyviä tiedotteitamme