Asioi ensisijaisesti puhelimitse ja chatissä

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
13.3.2020 klo 14.59

Päivitetty 6.4.2020 klo 11

Leppävaaran, Matinkylän ja Espoonlahden asiointipisteet on suljettu. Espoon kaupungin muut asiointipisteet palvelevat toistaiseksi normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Suosittelemme kuitenkin, että asiakkaat siirtäisivät kiireettömien asioidensa hoitamista myöhemmäksi tai ottaisivat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai chatissä. Yleisneuvonnan puhelinnumero ja chat-palvelu löytyvät osoitteesta www.espoo.fi/asiointi.

Espoo.fi-sivut ovat Espoon kaupungin palvelutietojen kotipesä, josta kannattaa tarkistaa kunkin palvelun etävaihtoehdot ennen kuin lähtee paikan päälle asioimaan.

”Monia kaupungin palveluja voi hoitaa jo verkon välityksellä. Esimerkiksi terveysasemilla on sairaanhoitajan chat, ja sähköisen ajanvarauksen kautta voit saada ajan sairaanhoitajan videovastaanotolle. Työllisyyden palvelutorille saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse. Pyydän kaikkia, joilla on tähän mahdollisuus, hoitamaan asiat kotoa käsin. Näin voimme ehkäistä koronaviruksen etenemistä ja suojata riskiryhmiä”, muistuttaa asiointijohtaja Kirsi Remes.

Palvelutorien ja työllisyyspalvelujen tapahtumatoiminta keskeytetään

Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorien sekä Espoon työllisyyspalvelujen tapahtumatoiminta keskeytetään toistaiseksi. Henkilökuntamme on yhteydessä ulkopuolisiin tapahtumajärjestäjiin ja peruuttaa tai siirtää tapahtumien ajankohtia.

”Esimerkiksi Työllisyyden palvelutorin yleisötilaisuudet ja rekrytointitapahtumat perutaan, eikä uusia sovita toistaiseksi. Keväälle suunnitellut Duunifestarit siirretään myöhemmin päätettävään ajankohtaan. Uusia ryhmätoimintoja ei järjestetä, ja Korko-palvelun osalta etsimme korvaavia tapoja tarjota palvelua”, kertoo elinkeinojohtaja Tuula Antola.

Asiointipisteissä ja palvelutoreilla, kuten kaikissa kaupungin yleisötiloissa sekä palvelu- ja toimipisteissä, tehostetaan siivousta ja ohjeistetaan hyvään hygieniaan. Kättely korvataan muunlaisilla tervehdyksillä.

Lue ajankohtaiset tiedot osoitteesta: espoo.fi/koronavirus.

Lisätietoja

Uutista päivitetty 17.3.2020 Leppävaaran, 18.3.2020 Espoonlahden sekä 26.3.2020 ja 6.4.2020 Matinkylän asiointipisteen sulkemisen osalta. Julkaistu alun perin 13.3.2020.

Tiedote viron kielellä (pdf, 61 Kt)
Tiedote venäjän kielellä (pdf, 118 Kt)