Työllisyyden palvelutori

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Työllisyyden palvelutori logo Työllisyyden palvelutori on yli 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu palvelupiste, josta saat neuvontaa ja uusia näkökulmia työnhakuun ja kouluttautumiseen. Espoon Työllisyyden palvelutori on avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00-15.00 Ison Omenan palvelutorilla kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa.

Tule juttelemaan työstä

Palvelemme ma-to klo 10-15. Meiltä saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen, tietoa opiskeluvaihtoehdoista ja vinkkejä työnhakuun somessa. Palvelemme henkilökohtaisesti ja ilman ajanvarausta. Palvelumme ovat maksuttomia. 

Tule tapahtumiimme

Tapahtumat järjestetään klo 12-14. Joka torstai on rekrytointitapahtuma, jossa eri alojen yritykset hakevat työntekijöitä. Järjestämme myös koulutusinfoja, CV-valokuvauksia ja muita työnhakuun liittyviä tapahtumia.

Työllisyyden palvelutorin helmikuun ohjelma

Työllisyyden palvlelutorin tapahtumat maaliskuussa 2020

Tervetuloa pop up -pisteellemme Selloon 4.-5.3.2020

Tule tapaamaan Attendon edustajia 5.3. klo 12-14 Työllisyyden palvelutorille Isoon Omenaan

Seuraa meitä:

Työllisyyden palvelutori on Uudenmaan TE-toimiston ja Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien työllisyyspalveluiden yhteinen palvelu. Palvelupisteet sijaitsevat Espoossa Ison Omenan palvelutorilla, Helsingissä Pasilan TE-toimiston aulassa ja Vantaalla TYP:n tiloissa Vernissakadulla. Työllisyyden palvelutorilla voit asioida anonyymisti. Kanssamme hoituu kaikki muu paitsi viranomaisasiointi.